MGS Tooling

Продукти

Фрезери

фрезери

Днес материалите са все по-нови, машините с все по-висока производителност. Използват се съвременни стратегии за обработка с цел да се намалят времената на цикъла и да се постигне желаното покритие на повърхността.

Предлагаме ви решение на това предизвикателство с твърдосплавните фрезери и HSS на Osawa – инструменти с истински висока ефективност.

Каталогът на Osawa включва широка гама от HSS/Co –
Челни фрези HSSP, както с покритие, така и без покритие.

Гама фрези с общо предназначение, включващи нова геометрия и иновативни покрития за подобрена производителност.

G2 превъзхожда в съотношението цена-производителност.

MDTA е гамата микрозърнести карбидни фрези Osawa с PV200 покритие. MDTA са за фрезоване с общо предназначение до 45 HRC. Изключителното и иновативното покритие PV200 (3500HV) гарантира най-доброта производителност, дори в приложения с въздушно издухване или MQL (Минимално количество смазване).

HF EVOlution е семейството микрозърнеста твърда сплав Osawa.
Фрези за универсално приложение с покрития и спирала, специално проектиран за високопроизводителна обработка по всички ISO материали. Налични са фрези HF EVOlution в широк диапазон от видове, дължини и радиуси. Те са идеалните инструменти както за масово производство, така и за производство на малки серии, благодарение на постигнатото изключително представяне при тестове и универсална приложимост.

Изключително финна микрозърнеста сплав и покритие за високо производителна обработка на неръждаема стомана, HRSA и титан легирана, въглеродна и нисколегирана стомана. Уникалният дизайн на геометрията на рязане и покритието Endless Black са специално разработени за контролиране на триенето при рязане, осигурявайки по-дълъг живот на инструмента чрез намаляване генерирането на топлина.

Микрозърнест карбид без покритие и геометрия на рязане, специално разработен за обработка на цветни метали. Лапирани режещи ръбове и ad-hoc профил на джоба за чип за ниски сили на рязане и изключително качество на обработка. Също достъпно във версията HF ALU с нееднаква стъпка (UP) със специфичен дизайн, позволяващ огледално покритие и DxD обработка, дори и при версията с 4 режещи ръба.

 Ултра фина микрозърна сплав и покритие Endless Orange за високопроизводителна обработка на 30÷55 HRC материали. Широка гама от налични инструменти за общо фрезоване, копиране и супер финиш . (30÷70 HRC).

Нано микрозърнестa сплав и UH RED и MH, TiSi основно покритие за високопроизводително фрезоване на закалена стомана до 70 HRC. Висока надеждност и дълъг живот при операция на сухо фрезоване със стратегия за висока скорост и високо подаване. Режещата геометрия е специално проектирана за постигане на висока точност и висококачествена повърхностна обработка.

Карбидни въртящи се фрези в голямо разнообразие от форми и геометрии.

Scroll to Top